rainred - älskar regn och var rödhårig förut -

Bomull-bröllopsdag idag!

2006-05-21 | 09:09:29 | Maj
Tänk att ett år kan gå så fort!
21 maj 2005
Sitter här och myser, fotoalbumet är äntligen klar! (nästan, har bara en enda bild kvar att montera och självklart strejkar bårdstansen NU!!! Grrrrr, har fäst den tillfälligt!)
Jag ska visa den för min man idag!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra frukost!
idag ska vi göra ngt som vanligt! FNISS
båten
Kram på er alla!!!


möhippan 2005

2006-05-18 | 08:47:40 | Allmänt
möhippan 2005


Igår.....

2006-05-18 | 08:18:01 | Maj
möhippade vi en av mina arbetskamrater! Och hon blev verkligen överraskerad!

                                                           fniss

vi alla hade hattar och hon fick låna en blommig kjol i rött och grönt och sen en "slöja" i rostrött och en princesskrona och en par roliga plastglasögon. Sen minglade vi lite med vin och cider + snacks innan vi gav oss i väg till bowlinghallen och bowlade. Mysigt
Sen åt vi Tacobuffé, toppen!

Kom hem halv tio igår kväll. I förrgår (16 maj) var det 1 år sedan min näramste kollega lurade mig och hela arbetslaget möhippade mig! Ska leta fram en bild från den möhippan!

Kram på er alla blogagre och läsare önskar Regndrottningen!

pyssel

2006-05-15 | 20:48:16 | Maj
pyssel

Jag hade stor lust att pyssla inför min makes trillingsystrarnas 105 års fest (3x35 år) och gjorde då varsitt kort till dem och det var uppskattad! Det tar TID att göra dessa kort men det var skoj tycker jag! Inte var det svårt heller tycker jag i alla fall!

Blommorna har jag köpt (vunnit egentligen) på Tradera, en livsfarlig sajt för en som älskar söta och vackra saker att pyssla med! hihi! Har köpt en del saker därifrån!

Jag skulle vilja kunna sitta och pyssla dagar in och ut men det kan man nog inte tjäna stora pengar på egentligen. Så jag håller det på hobbynivån än så länge...

Blir ju såååå sugen nu! Ska nog pyssla litet medan min make hejar på Sverige i ishockey! ;)
Kram på er alla! Ps idag var det KYLIGT ute, brrrrrrr

Kära vänner

2006-05-09 | 21:08:02 | Maj
Ursäkta att man inte bloggat på länge, haft mycket att göra men ville lämna en livstecken så ni vet att jag LEVER! hihi Nu känns det som om Sommaren redan är här... herregud ;)
Pollen tål man tyvärr inte men man älskar sol så vad ska man göra för att klara sig ute då? JO, ta medicin! ojoj detta år får jag ta båda nässpray och ögondroppar utöver min allergi-tabletter!
Jaja man överlever ändå!

Härligt med SOL!!!! Vill vara ledig men jobbar mycket denna vecka och ska imorgon bitti åka bort till Uppsala och Stockholm och kommer hem på fredag!

Soliga kramisar till er alla läsare!