rainred - älskar regn och var rödhårig förut -

comeback!

2009-01-30 | 11:37:19 | Januari 2009
Ojoj jag har verkligen varit LAT med att uppdatera blogget men nu måste jag verkligen skärpa mig till! Vet ju att det är många som följer min blogg!

Nu är man inne på 2:a terminen och har många olika ämnen att plugga till bland annat religion i det mångkulturella samhället, själavård och samtalmetodik. I nästa vecka ska vi dessutom ha Bibel och kyrkokunskap!
Det är inte så många veckor kvar tills jag slutar, ni tänker säkert att det är långt kvar men det har redan gått 4 veckor av terminens 21 veckor.....

I vår kommer man även att göra fältstudier och jobba emd omvärldsanalys i skolan OCH planera för ungdomshelg för döva ungdomar inom Svenska kyrkan och konfirmandlägret som ska ske i två steg!

Mitt i det hela ska jag ju också försöka lösa det med att få fast tjänst någonstans!

HJÄLP! Men jag ska inte klaga då jag verkligen trivs som fisken i vattnet! Båda i skolan och i privatlivet!

Blogget har fått en ansiktelyftning, gjord av georlie.blogg.se Hon är duktig på att skapa olika design till blogg mm. Jag orkade inte försöka lära mig Photoshop så när jag såg att hon lottade ut en designförslag så kände jag att det verkligen passade mig så jag anmälde mig som intresserad av denna blogg design och jag vann den!
 
Häftigt va???? detta kort togs på Tjörn i trädgården hos min pappa utanför gästhuset eller "slottet" som jag kallar det!

*KRAM på er alla*


Ps jag längtar efter att få köpa macro objektivet men det får jag nog vänta tills i amrs och då får man även hoppas på att man får pengar i födelsedagspresent! i Februari har jag även KÖPFÖRBUD!!! Jag får bara köpa mat och ladda min busskort, inget annat!