rainred - älskar regn och var rödhårig förut -

Nu får ni veta!

2009-04-23 | 20:12:15 | April 09
Vad det var som jag funderade så mycket på för några veckor sedan, det var så att jag fick TVÅ bra jobberbjudande och till slut valde jag en av de två och idag har jag skrivit på anställningsavtalet och jag kommer börja jobba i Göteborgs stift /samfälldighet som diakon.
Förvisso börjar jag som assistent först mellan 27 juli och 29 aug men sen diakonvigs jag den 30 augusti i Gustavi domkyrkan i Göteborg! Jippieeeeee!

Så nu kan jag fokusera mig på skolan helt och hållet! Är nästan klar med hemtentan som skulle lämnas i morgon. Det gör jag klar på morgonen i morgon sen åker jag till Örebro på en seminarium! Ska bli skoj att träffa mina vänner där!

Så ikväll har vi firat dubbelt eftersom min mans bil fyllde 10 år idag så vi åt fläskfile, wåffelpommes, bearnisesås och drack lite vin till det hela! Mumma!

Bamsekram från nöjda Camilla

 Tagen i Göteborg!
(Obs kopiera INTE utan min tillåtelse!)

Bilder från Tjörn

2009-04-20 | 20:49:39 | April 09
Vi var på Tjörn i helgens och då var naturligtvis kameran med och jag fick in några bra bilder tycker jag! Visar lite här!
(bilderna får inte kopieras utan min tillåtelse!)

Izak med lite mossa på nosen! (min älskling M, hoppas du förlåter att jag publicerar bild på dig med Izak utan din tillåtelse men den var fin tyckte jag! *puss*)

Känns konstigt....

2009-04-20 | 10:17:50 | April 09
att inte behöva söka in på någon utbildning eller några kurser i höst!

Ska ni studera nu i höst? I så fall vad?

Jag själv har bara 5 veckor kvar i skolan sen är jag färdig med min utbildning till Diakon!
När jag slutade jobba för att studera på heltid den 31 december 2006 tänkte jag att det tar så jättelång tid att plugga till diakon men nu är det bara 5 veckor kvar av den tiden på 2½ år! Herregud!

Jag har två stora examinationer kvar att göra!
En i religionpedagogik (ska vara klar på fredag, hjälp)
och den andra i ämnet Diakoni/ledarskap och då ska jag redovisa den omvärldsanalys som jag ska börja med nu i veckan som ska redovisas om en månad (19 maj). 8-10 sidor ska jag skriva!

KRAM till alla

Glad påsk!!

2009-04-09 | 10:50:48 | April 09
Jag hoppas att ni får en skön påsk!
Njut av god mat, fin väder och all vårblommor! (Stackars mig som har pollenallergi) Atjooooo
Jag själv ska jobba ikväll och på måndag men däremellan ska jag äta god mat hos mamma och hos vänner!

Jag fick en trevlig nyhet igår men vad det är talar jag inte om än!Grattis Ewa på din födelsedag! Hoppas din dag blir MYSIG! Bamsekram från mig och M!


Bamsekram till ALLA

en specifik kram till min änglavän! (du vet vem du är)