rainred - älskar regn och var rödhårig förut -

wow! Snabb service

2010-07-29 | 16:50:17 | juli 2010
jag skickade min objektiv i förra veckan och igår kom kuvertet med paketavi så idag efter jobbet stack jag dit och nu är den på kameran! Härligt tycker jag!

Vi får se om det kommer någon räkning för det fanns inte med i paketet!

Kram på er alla från duggregniga Göteborg
Ps, läste att det kommit mycket vatten i Stockholm! Hua!

Tack Ulle!!!

2010-07-27 | 19:34:08 | juli 2010
det skulle ju vara 27 JULI inte 27 augusti!!!!!
Det gällde förra inlägget!!!! man är visst virrig efter semestern!!!

Men däremot 30 augusti har man varit diakon i ett år!

27 augusti

2010-07-27 | 06:38:18 | juli 2010
Nu har det gått ett år sen jag började mitt nya jobb! Det ska jag fira lite extra idag! Problemet är att min lilla ICA kort inte fungerar så ett nytt är beställd. (grrrr) men men jag har ett betalkort (bensinkortet) till och jag kan nog låna lite pengar därifrån om det behövs!

Nåja det var inte det man tänkt skriva utan däremot:

Gratttis till mig själv för ett bra första år!!!!!!
 
en fin blomma till mig själv!

Bamsekram till er alla!!!!!

bara några få dagar kvar av...

2010-07-23 | 07:26:04 | juli 2010
semestern....

Fattar inte hur tiden kunnat rusa i väg så fort....

Idag åker jag till Skövde och hälsar på min kära mamma! Blir säkert en sväng på stan och god mat!
Sen imorgon kommer min M och hämtar mig sen iväg på fest!
Hoppas på hallon imorgon!!!!

Förresten får jag klara mig utan min kamera, min objektiv krånglar så den har jag skickat på service igår. får se vad det kostar för min lilla plånbok nu efter semestern!

Njut av helgen ni alla!

KRAM i massor

wow!

2010-07-21 | 00:13:13 | juli 2010
SO YOU THINK YOU CAN DANCE

min favvoprogram sänds nu på tisdagar och onsdagar och i programmen är det meningen att de medtävlarna ska lära sig olika danser på kort tid ( en vecka ) och sen dansa inför publik och juryn. Nu ikväll såg jag en av de bästa dansnummer jag någonsin sett! WOW
Gå till youtube och sök på Twilex - Alex and Twitch hiphop.
Den mörka killen Twitch är en hiphopare och har varit med i en tidigare säsong och är en av All-stars dansare som paras med en som tävlar i programmet och Alex Wong är en av de medtävlare och är en balettdansare i grunden.

Jag kan bara säga WOW.. Jag har sett klippet på YouTube två gånger redan och kommer säkert att kolla en tio tals gånger framöver (inte i kväll dock)

Ps om ni skulle vilja se hela programmet så är det repris på lördag kl 11.15 på Kanal 5 och då sänds två program på varandra, för imorgon kommer utslagningsprogrammet. Jag är bombsäker på att Alex stannar!!!


Över till ngt helt annat så är bokhyllorna fixade, nu är det bara papper och prylar som ska röjas igenom, har en hel del lådor med det, usch! Men det går bra och det är skönt att rensa bort gammalt bråt! (och även drabbas av nostalgi under tilden när man hittar guldkorn!) Målet är att det ska vara klart nästa fredag! För nästa lördag får vi nattgäster och de ska sova i bäddsoffan som finns i just bibblan!

Sen ska man även justera i böckernas placering. Just nu är det ingen ordning på böcker, jo en viss ordning bara dvs skolböcker på en hylla och skönlitterärt på en egen mm.... men inte annat organiserat. Vill samla ihop alla hobbyböcker på en sektion och skolböcker på en annan och skönlitterärt på en 3:e. Det får bli en senare projekt! Även pysselhörnan måste bli fixad..

Kram på er alla och sov sött
Ps hoppas jag somnar bra nu i natt för de två senaste nätter har jag haft svårt att somna...
John Blund, du MÅSTE komma!!!!! Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hur kan man vara tokig....

2010-07-19 | 17:31:57 | juli 2010
som glömde plånboken hemma. Men som tur sade min goa vännen att det var lugnt. Hon har sagt att jag är farlig att gå i affärer med för hon shoppar som sjutton när jag är med, alltså hittar hon bra saker i min närhet! ;) Jag fick också shoppa lite, lånade lite kosingar av henne och köpte en randig mjuk kavaj (mörkgrått/svart) och en sockersött ängeltavla. Sen åt vi lunch i Haga, Vi gick in på en matställe först men det var så rörigt där så vi gick ur kön och gav oss ut till en annan matställe och där åt vi en god soppa med en ostmacka och fick te/kaffe efteråt. Sen gick jag hem det var ganska brant så det tog lite längre tid att gå hem än till stan!

När jag kom hem så packade jag ur ryggsäcken och tog med PLÅNBOKEN och shoppingslistan och gick till Willys och handlade litegrann, sen hem uppför backen. Vi bor nästan högst upp på kullen, PUST! men men jag känner i af mig nöjd då man gått 8 km idag (plus några hundra meter på stan)

Men jag kan glädja mig med att jag hittade lite hallon i buskarna på väg och från Willys, namnam! På lördag ska jag och Micke till en par vänner som har massor med hallonbuskar och om jag gissar rätt så finns det massssssssor med hallon som är mogna att plockas av MIG!

Mina kära vänner, ikväll ska jag verkligen SLAPPA av!!! Kram på er alla!

 
Ps. Det är denna plats jag pratade om, som har en massor hallonbuskar!!!

Ikea ikea ikea

2010-07-18 | 22:22:24 | juli 2010
Idag var vi på IKEA och köpte tre bokhyllor (billy, smala, vita i fall någon undrar)
På tisdag ska vi tillbaka dit igen och köpa 3 till och även en brun hyllaplan att ha ovanpå MITT skrivbord.
Sen hoppas man att det inte behövs fler bokhyllor, finns bara plats med en extra till utöver de tre som man ska köpa nu.

Överhyllor kan man nog behöva men det väntar vi med tills alla böcker är uppackade och man fått en riktig överblick ifall det verkligen får plats med de böcker man har nu i själva bokhyllorna!

Det är en bra massssssor med böcker! Dessutom behöver jag INTE köpa böcker nu för jag har en del som jag inte läst och dessutom har min man OCKSÅ böcker som man kan låna! Halleluja!

En sak är lustigt, båda jag och min man har likadana böcker: överlevnadshandboken!!! Intressant va???

En riktig bibliotek!!!!!!! Det har jag alltid önskat mig att äga och nu snart är det verklighet! Jag kommer att visa bilder av hyllorna sen när allt är klart!! Ska bli mysigt att halvligga i soffan och läsa. Ska även köpa en läslampa, vill kasta den vi har nu, den är ful.

Imorgon ska jag promenera (3,4 km) till Domkyrkan där jag träffar min goa fika-vän för en massa babbel! Det är då tur att man har ganska mycket nedförsbacke till stan. Värre om jag skulle promenera hemåt! Jag ska handla på stan sen efter fikat och sen ta bussen hem tänkte jag. Men om man vill vara duktig så kan man ju ta med ryggsäcken och göra ett försök att promenera hem också! Det får jag fundera vidare på!

Kram på er alla!!!

 
ps. bild från internet, minns ej vart!Dessa lådor är tomma nu

2010-07-18 | 16:38:12 | April 2010

imag0036 (MMS)

Dessa lådor är tomma nu


vi överlever värmen eller hur

2010-07-13 | 10:43:56 | juli 2010
och vi ska inte klaga på den varma somamren eller hur!


Nu är luften i alla fall renare eftersom det regnat i natt och imorse! Yeahhhh
vi ska bort på en liten tripp nu och tyvärr ska kameran inte följa med då den är lite sjuk, objektivet som krånglar. Den ska skickas in på service så fort jag fått hem info från Cyberphoto

Kram på er alla så länge